Sprekers

Gaston Remmers

Gaston Remmers (inleiding)

Oprichter van onder meer Mijn Data onze Gezondheid.

Thema van Gaston en van de inleiding bij Nefemed Café: Big data in de gezondheidszorg; wonderolie, goudmijn of kopzorg?
Tijdens Nefemed Café zal Gaston Remmers ons meenmen in de wereld van morgen, waarin de patiënt en consument de beschikking heeft over niet alleen zijn gezondheidsgegevens, maar ook realtime over alle informatie die hem kan helpen om zo lang mogelijk zo gezond en goed te blijven functioneren. Oplossingen wat betreft hulpmiddelen en medische technologie zoekt hij zelf en bijbehorend advies heeft hij ook niet meer nodig. Wat zijn mogelijke gevolgen voor de positie van de fabrikant van medische technologie. Hoe kunnen/moeten we daarop anticiperen, willen we ook richting de toekomst met die patiënt aan het roer, die de beschikking heeft over alle voor hem relevante informatie, van waarde kunnen blijven.

Afbeeldingsresultaten voor buro koos

Buro Koos: Innoveren voor de wereld van morgen (interactieve begeleiding)

Het team van Buro Koos helpt bij het in beeld brengen van de klant van morgen. Met interactieve tools werken zij samen aan het inzichtelijk maken van mogelijkheden en kansen richting de toekomst.

Zoals ze het zelf omschrijven: De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit. En het is als organisatie geen gemakkelijke opgave om jezelf steeds opnieuw uit te vinden, relevant te blijven voor je klanten en duurzame groei te realiseren.

Onder leiding van Floor Smit, zoeken we tijdens Nefemed Café naar nog onbekende mogelijkheden waarmee we als Nefemed en haar leden, met meer handvatten richting die toekomst kunnen toewerken.

https://www.burokoos.com/assets/uploads/bfi_thumb/FloorWebsite2.2-n6o9qfoa5h2o6i3t0g2wyl6v4jh79o7l0ejdaa90vs.jpg

Floor Smit MSc

Team & New Business Developer

Floor is als fan bij Koos binnengelopen en eigenlijk nooit meer weggegaan! Vol enthousiasme vertelt ze over Koos en hoe we samen de wereld gaan verbeteren. Floor vraagt door, analyseert en structureert. Wil graag begrijpen en is oprecht nieuwsgierig. Zoekt de verbinding tussen jouw Business wensen en de oplossingen vanuit Service Design.

Stefan Wijers (dagvoorzitter)
Stefan Wijers is een veelzijdig dagvoorzitter, gespreksleider en moderator. Combineert lef, humor en inhoudelijke voorbereiding.
Brengt sfeer en maakt tongen los.

http://cdn.nlkluitman-safam.savviihq.com/wp-content/uploads/2016/11/Maarten_Wolterink.jpg

Maarten Wolterink

Cartoonist en opleukder van de middag Nefemed Café.

Laat je inspireren:
Twitter: @mwcartoons
Instagram: @maartenwolterink